web analytics

Meridian brengt Prime PSU uit

Meridian Prime PSU (1)

Met de Prime PSU heeft Meridian een oplossing voor externe voeding gelanceerd. Deze module functioneert als aanvulling op de Prime hoofdtelefoonversterker en andere audioproducten.

Meridian Prime PSU
Meridian Prime PSU

De Prime PSU optimaliseert volgens Meridian de stroomvoorziening door verschillende audioproducten aan te sturen, zoals de Director, AudioCore 200 en MediaSource 200. Net als de Prime hoofdtelefoonversterker is het product zonder zichtbare schroeven in elkaar gezet. De afmetingen zijn dan ook exact gelijk. Deze voeding is in staat om vijf apparaten van 12v/500mAh te voorzien. Verder is er ook een usb-aansluiting van vijf volt aanwezig. Meridian claimt dat de Prime PSU meer muziek en minder ruis laat horen. De Meridian Prime PSU is te koop voor een adviesprijs van 995 euro.

Gerelateerde berichten

Pink Floyd - The Wall Immersion

Chattelin presenteert The Wall Immersion

Benieuwd hoe The Wall Immersion Box van Pink Floyd klinkt in combinatie met high-end audio? Op zaterdag 3 maart presenteert Chattelin Audio Systems in Den Haag de officiële release van dit album op apparatuur van Devialet, Wadia en Audio Physic.

IFA-primeur: Spotify Connect

Er waren al de nodige geruchten op het internet, maar vandaag wordt het officieel aangekondigd op de IFA in Berlijn: de lancering van Spotify Connect. Dankzij deze nieuwe dienst krijgen gebruikers via hun telefoon, tablet of hifitoestel moeiteloos toegang tot miljoenen liedjes. Een compleet nieuwe manier om thuis van muziek te genieten: eenvoudig, naadloos en […]

Geef een reactie