web analytics

Denon brengt CEOL Carino uit

De Japanse fabrikant Denon breidt zijn CEOL-familie uit met de Carino. Dit is een muzieksysteem dat speciaal voor gebruik op een pc is ontwikkeld.

De CEOL Carino bestaat uit een compacte versterker en twee speakers die 25 watt per kanaal kunnen leveren. Volgens Denon is het muzieksysteem uitermate geschikt voor gebruik op een bureau, omdat er weinig ruimte is vereist. Luisteraars hoeven het muzieksysteem alleen maar via een usb-kabel aan te sluiten. De geïntegreerde geluidskaart neemt de audio van de pc vervolgens over. Naast geluid van de desktop is het ook mogelijk om muziek vanaf mobiele apparaten te streamen via bluetooth (aptX) en NFC. De speakers hebben passieve bass-radiotoren aan boord en twee desktopstandaards met kabelopslag. Eventueel is er ruimte om een extra subwoofer aan te sluiten. Ook aan stille genieters heeft Denon gedacht, want er is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. Via het voorpaneel van de versterker lukt het om het volume te regelen. Een led-display geeft de actieve bron aan. Prettig is dat u de versterker zowel horizontaal als verticaal kunt neerzetten. De Denon CEOL Carino is verkrijgbaar in zwart en wit. Er is geen adviesprijs bekendgemaakt.

 

 

Gerelateerde berichten

Simply Audio demonstreert Audio Note-producten

Kabelfabrikant Simply Audio is sinds enkele maanden dealer van Audio Note. In dat kader kunnen geïnteresseerden van dit merk een luisterafspraak maken om de TT-2 draaitafel te beluisteren in combinatie met de Arm Three v2 arm en het IQ3 MM-element.

Experience app (2)

Steinway Lyngdorf brengt Experience-app uit

Het designmerk Steinway Lyngdorf heeft een app uitgebracht waarmee geïnteresseerden meer over de achterliggende techniek van de luidsprekers kunnen leren. De zogeheten Experience-app is beschikbaar voor iOS en Android (alleen tablets).

Geef een reactie