web analytics

Dali introduceert de Rubicon

Dali Rubicon

Het zat er natuurlijk aan te komen: een nieuwe serie. En daar is hij dan: de Dali Rubicon. En jawel: ze hebben een paar zaken geleend van de Epicon-lijn. Waaronder de SMC-gebaseerde drivers. 

De nieuwe Dali Rubicon-lijn bestaat uit vijf modellen:

  • Rubicon 2 – 899 euro
  • Rubicon 5 – 1399 euro
  • Rubicon 6 – 1799 euro
  • Rubicon 8 – 2399 euro
  • Rubicon LCR – 999 euro

De Dali Rubicon familie

De Dali Rubicon 2 is een monitor-model. Lekker compact, maar wellicht net als bij de Epicon 2 groots in geluid. Dat kunnen we nog niet zeggen. De Rubicon 5 is een vloerstaander. Net als de 6 en 8. Elk model weer een tikje groter, waarbij de 8 drie ‘wood fiber’ SMC-bass units heeft meegekregen.

De LCR is een model wat aan de muur opgehangen kan worden. Leuk voor wie een mooi surround-systeem wil maken!

“A special developed version of the tweeter module intro- duced in the EPICON series, utilising a 29mm ultra-light soft dome and high-perform- ing ribbon tweeter All drivers expertly built in Denmark Wood fibre cones manu- factured in Europe Unique SMC (Soft Magnetic Compound)-based magnet motor system Hand-assembled cabinet construction with gold-plated bi-wiring terminals High-gloss Black and White, Walnut and Rosso.”

 

Gerelateerde berichten

Neil Davidge

Massive Attack verzorgt soundtrack Halo 4

Microsoft en 343 Industries hebben aangekondigd dat zij Neil Davidge, componist en producer van de triphop band Massive Attack, heeft gevraagd en aangesteld om de soundtrack van de nieuwe ‘First Person Shooter’ game Halo te componeren.

1 reactie

Geef een reactie