web analytics

Beyerdynamic introduceert jubileumeditie van Tesla T90

Het Duitse merk Beyerdynamic is opgericht in 1924 en bestaat nu dus maar liefst negentig jaar! Om dat te vieren, verschijnt de Tesla T90 in een speciale jubileumuitvoering. Deze uitvoering is in een gelimiteerde oplage van slechts duizend exemplaren verkrijgbaar.

Beyerdynamic Tesla T90
Beyerdynamic Tesla T90

De Tesla T90 is een over-ear hoofdtelefoon met volgens de fabrikant extreem veel draagcomfort. Daarnaast zou het apparaat over goede klankeigenschappen beschikken. De vormgeving van de jubileumuitvoering bevat chromen accenten op een matzwart oppervlak. Beyerdynamic levert een stevige draagtas mee om de Tesla T90 in op te bergen. Verder krijgen kopers ook een audio-cd van het label Chesky Records. Met deze cd zouden de akoestische eigenschappen van de hoofdtelefoon volledig tot zijn recht komen. Het live-geluid is volgens Beyerdynamic zo realistisch, waardoor het net lijkt of u zelf bij het concert aanwezig bent. De jubileumeditie van de Tesla T90 verschijnt ergens in mei voor een adviesprijs van 599 euro.

Gerelateerde berichten

Trinnov 4R

Probeer Trinnov vrijblijvend thuis

We kregen van Trinnov het bericht dat het een zomer-actie gaat houden. Het is nu mogelijk om een Trinnov-systeem drie dagen thuis te proberen. Toch handig, want met hifi is er maar één manier om iets te testen: thuis. 

Piega-show bij Van Duppen

Op 17 en 18 maart kunt u terecht bij Van Duppen Audio in Venlo om te gaan luisteren naar de gloednieuwe Piega Coax 711. Dit is de grootste luidspreker uit de geheel nieuwe Coax-lijn van Piega.

Geef een reactie