web analytics

Beyerdynamic introduceert jubileumeditie van Tesla T90

Het Duitse merk Beyerdynamic is opgericht in 1924 en bestaat nu dus maar liefst negentig jaar! Om dat te vieren, verschijnt de Tesla T90 in een speciale jubileumuitvoering. Deze uitvoering is in een gelimiteerde oplage van slechts duizend exemplaren verkrijgbaar.

Beyerdynamic Tesla T90
Beyerdynamic Tesla T90

De Tesla T90 is een over-ear hoofdtelefoon met volgens de fabrikant extreem veel draagcomfort. Daarnaast zou het apparaat over goede klankeigenschappen beschikken. De vormgeving van de jubileumuitvoering bevat chromen accenten op een matzwart oppervlak. Beyerdynamic levert een stevige draagtas mee om de Tesla T90 in op te bergen. Verder krijgen kopers ook een audio-cd van het label Chesky Records. Met deze cd zouden de akoestische eigenschappen van de hoofdtelefoon volledig tot zijn recht komen. Het live-geluid is volgens Beyerdynamic zo realistisch, waardoor het net lijkt of u zelf bij het concert aanwezig bent. De jubileumeditie van de Tesla T90 verschijnt ergens in mei voor een adviesprijs van 599 euro.

Gerelateerde berichten

Loewe

Nieuw productgamma voor Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Spotify biedt Chromecast-ondersteuning

Goed nieuws voor bezitters van een Google Chromecast. Spotify voegt ondersteuning toe voor dit streaming-apparaat. Dit betekent dat u vanaf een smartphone of tablet uw volledige Spotify-bibliotheek kunt streamen naar een Google Chromecast.

Geef een reactie