Bang & Olufsen kondigt BeoLab 20 aan

Bang & Olufsen komt met een nieuwe draadloze speaker, namelijk de BeoLab 20. Dit high-end product is per direct beschikbaar tegen een prijskaartje van 8.999 euro.

 

Bang & Olufsen BeoLab 20
Bang & Olufsen BeoLab 20

De BeoLab 20 is een fraaie vloerstaander in kegelvorm met een hoogte van 82 centimeter. Het gewicht bedraagt 18 kilogram. De speaker kan een maximale belasting van 640 watt verdragen. In de behuizing zijn twee versterkers van 160 watt (Klasse D) en een woofer van tien inch gemonteerd. Ook is er een versterker voor de hoge tonen aanwezig. Naar eigen zeggen zorgt het Immaculate Wireless Sound-concept voor een kristalhelder geluid. De BeoLab 20 is uitgerust met een akoestische lens waardoor de hoge tonen efficiënt worden verspreid binnen de luisterruimte. Hierdoor genieten volgens de fabrikant ook luisteraars in uithoeken van de kamer van een goed geluid. Geluidsspecialist Geof Martin is verantwoordelijk voor de kalibratie van de BeoLab 20. De draadloze speaker is vanaf heden bij alle Bang & Olufsen dealers verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio: UuVol wordt Stream Magic

Belangrijk nieuws voor alle Cambridge UuVol-gebruikers. Op 7 maart wordt UuVol namelijk opgevolgd door een nieuw gebruikersplatform: Stream Magic. “Deze stap zal onder andere de gebruikerservaring met en de ondersteuning van de NP30 nog verder doen toenemen”, aldus Cambridge Audio.

Geef een reactie