“Apple koopt Beats Electronics”

Beats Electronics

Diverse Amerikaanse media suggereren dat Apple maar liefst 3,2 miljard dollar neerlegt om het hoofdtelefoonmerk Beats Electronics over te nemen. Hardnekkige geruchten wijzen erop dat de overname binnenkort bekend wordt gemaakt.

Beats by dr. Dre
Beats by dr. Dre

Beats Electronics is een koptelefoonmerk dat in 2006 onder meer werd opgericht door de bekende rapper Dr. Dre. Sindsdien vlogen er onder de productnaam Beats by dr. Dre talloze hoofdtelefoons over de toonbank die voornamelijk geschikt zijn om de muziekstijlen hiphop en rap weer te geven. Verder ontwikkelt het bedrijf ook andere producten, zoals docking stations en draadloze speakers. Bovendien hebben Dr. Dre en consorten onder de naam Beats Music een streamingdienst uitgerold die moet concurreren met Spotify. Apple heeft volgens anonieme bronnen interesse in het merk. Naar verluidt wordt er alleen nog over enkele details onderhandeld. Overigens lijkt de officiële persaankondiging van de overname slechts een kwestie van tijd, want Dr. Dre laat via diverse kanalen weten dat hij de eerste hiphopartiest is die zich miljardair kan noemen. Als Apple de deal rondmaakt, betekent dat de grootste overname ooit in de geschiedenis van de elektronicafabrikant.

Gerelateerde berichten

Astell Kern AK240

Astell & Kern introduceert AK240

Als u denkt dat de AK100 en AK120 prijzige protable spelers zijn… think again! Astell & Kern hebben een nieuw vlaggenschip in de markt gezet: de AK240. Een speler met heel wat toeters en bellen en een prijskaartje van $2400. Dus ga er vanuit dat het rond die koers in Euro is. 

Spendor D7 LPZ tweeter

Introductie Spendor D7 tijdens Bender HiFi Voorjaarshow

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei verzorgt Bender HiFi in samenwerking met Dimex de introductie van de allernieuwste Spendor D7-luidspreker. De D7 wordt gedemonstreerd in combinatie met de Naim UnitiQute. De luisteraar zal tijdens deze show kunnen genieten van een uniek, snel, neutraal en levendig geluid.

Geef een reactie