Aelivé organiseert NaimUniti demodag

in Nieuws (2.920) |


NaimUniti 2

Op zaterdag 24 organiseert Aelivé uit Bergambacht een demodag rondom Naim Uniti-modellen. Geïnteresseerden kunnen in de Zuid-Hollandse winkel de UnitiQute2, UnitiLite, NaimUniti2 en SuperUniti bewonderen en de verschillen tussen deze apparaten ontdekken.

naim_unitiqute2Luisteraars kunnen de apparaten van Naim Audio bedienen door de n-Stream App op hun smartphone te installeren.Op die manier kunt u bijvoorbeeld internetradio of eigen muziek naar de spelers streamen. Diverse medewerkers van Aelivé zijn beschikbaar om vragen van audioliefhebbers te beantwoorden. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden, want iedereen is van 9.00 tot 17.00 uur welkom. De winkel is gelegen aan de Pleinstraat 4 in het Travivi pand.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: