Aelivé organiseert NaimUniti demodag

NaimUniti 2

Op zaterdag 24 organiseert Aelivé uit Bergambacht een demodag rondom Naim Uniti-modellen. Geïnteresseerden kunnen in de Zuid-Hollandse winkel de UnitiQute2, UnitiLite, NaimUniti2 en SuperUniti bewonderen en de verschillen tussen deze apparaten ontdekken.

naim_unitiqute2Luisteraars kunnen de apparaten van Naim Audio bedienen door de n-Stream App op hun smartphone te installeren.Op die manier kunt u bijvoorbeeld internetradio of eigen muziek naar de spelers streamen. Diverse medewerkers van Aelivé zijn beschikbaar om vragen van audioliefhebbers te beantwoorden. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden, want iedereen is van 9.00 tot 17.00 uur welkom. De winkel is gelegen aan de Pleinstraat 4 in het Travivi pand.

Gerelateerde berichten

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

Geef een reactie