web analytics

Aelivé organiseert NaimUniti demodag

NaimUniti 2

Op zaterdag 24 organiseert Aelivé uit Bergambacht een demodag rondom Naim Uniti-modellen. Geïnteresseerden kunnen in de Zuid-Hollandse winkel de UnitiQute2, UnitiLite, NaimUniti2 en SuperUniti bewonderen en de verschillen tussen deze apparaten ontdekken.

naim_unitiqute2Luisteraars kunnen de apparaten van Naim Audio bedienen door de n-Stream App op hun smartphone te installeren.Op die manier kunt u bijvoorbeeld internetradio of eigen muziek naar de spelers streamen. Diverse medewerkers van Aelivé zijn beschikbaar om vragen van audioliefhebbers te beantwoorden. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden, want iedereen is van 9.00 tot 17.00 uur welkom. De winkel is gelegen aan de Pleinstraat 4 in het Travivi pand.

Gerelateerde berichten

PS4

PlayStation 4 zes miljoen keer verkocht

De concurrentiestrijd tussen Sony’s PlayStation 4 (PS4) en Microsofts Xbox One lijkt voorlopig beslist. Eerstgenoemde vloog namelijk in de afgelopen vier maanden maar liefst zes miljoen keer over de toonbank. De Xbox One doet het met drie miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een stuk slechter. 

Geef een reactie