web analytics

Weiss Engineering bestaat dertig jaar

Het Zwitserse audiomerk Weiss Engineering bestaat dit jaar dertig jaar. Om dit heugelijke feit te vieren zijn er een nieuwe logo en website ontwikkeld.

Weiss Engineering begon in 1984 met als doel om digitale audioproducten voor studio’s te ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag staat het merk bekend om zijn goede kwaliteit. Om de dertigjarige verjaardag extra kracht bij te zetten, belooft Weiss Engineering gedurende het jaar een aantal activiteiten te organiseren. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Weiss MAN301
Weiss MAN301

MAN301

In het vrijgegeven persbericht is er naast het jubileum ook nog aandacht voor andere zaken. Het Zwitserse audiomerk heeft onlangs firmware-versie 1.1.4 voor de MAN301 uitgebracht. Hierbij zijn er enkele verbeteringen aan deze netwerkspeler toegevoegd. Zo is de tag-editor volledig herschreven, waardoor het eenvoudig lukt om de juiste metadata aan muziek te koppelen via de Gracenote-database. Verder zijn er enkele foutjes verholpen. In toekomstige firmware-updates wil Weiss Engineering onder meer de sync-functie onder handen nemen. Overigens lanceert de hifi-fabrikant met de PSU101 op korte termijn een kersverse voeding.

Gerelateerde berichten

Workshop streamen bij Overgaauw

Overgaauw uit Leiden organiseert op vrijdagavond 9 oktober een workshop over streaming. Na het zien van praktische voorbeelden weet u hoe u cd’s kunt digitaliseren en op welke manier u de bestanden vervolgens streamt over het netwerk. Vooral voor muziekliefhebbers die willen beginnen met streaming is deze avond interessant.

Geef een reactie