web analytics

Van de Leur Audio opent demonstratieruimte

Van de leur Audio (1)

Van de Leur Audio neemt zijn intrek in een monumentaal pand om apparatuur te demonstreren. De ruimte is gevestigd in de Breestraat tegenover het stadhuis in de binnenstad van Leiden.

Van de leur Audio
Van de leur Audio

Naast het atelier komt Van de Leur Audio met een koffieconcept. Tijdens het beluisteren van allerlei apparatuur kunnen bezoekers genieten van koffie en thee.

Het bedrijf doet naar eigen zeggen waar het goed in is en dat is het aanbieden van maatwerkoplossingen en uitbreiding van de productlijn. Dit betekent dat er naast de 002 voorversterker en 402 eindversterker er in toekomst nog meer apparaten onder de vlag van Van de leur Audio worden gelanceerd.

Verder is het de bedoeling dat er in Leiden meer horecagelegenheden apparatuur van de hifi-onderneming gebruiken. Geïnteresseerden kunnen vanaf mei zeven dagen per week terecht voor workshops, clinics, demonstraties en allerlei evenementen.

Meer informatie leest u op de website of Facebook-pagina van Van der leur Audio.

Gerelateerde berichten

highender

Nieuwe website Highender Audio

NIEUWS – We zien het maar al te vaak in de hifi-wereld: een matige tot zelfs slechte website. Websites waar niets op staat, niet actueel zijn of zelfs nieteens bestaan. Het getuigt naar ons idee van een importeur of winkel die niet mee wil met de tijd. Highender heeft zijn site een forse update gegeven. […]

Geef een reactie