web analytics

Synology brengt DiskStation DS414j uit

De Taiwanese computerfabrikant Synology heeft met de DS414j een gloednieuwe NAS gelanceerd. Speerpunten zijn de dualcore-processor en de aantrekkelijke prijs van 250 euro.

Synology DS414j
Synology DS414j

De DS414j biedt ruimte aan maar liefst vier harde schijven. Synology richt zich met deze NAS vooral op kleine bedrijven en fanatieke thuisgebruikers. Het is voor het eerst dat de fabrikant een NAS binnen de prijsvriendelijke j-serie uitrust met een dualcore-processor en usb3.0-poort. Dankzij een kloksnelheid van 1,2 GHz is het apparaat snel genoeg om alledaagse handelingen op te verrichten. In een Windows-omgeving kan de DS414j onder optimale omstandigheden een leessnelheid van 112 MB/s bereiken. De maximale schrijfsnelheid bedraagt 80 MB/s. Volgens Synology is het apparaat energiezuinig, koel en stil. Op de DS414j is standaard al DiskStation Manager 5.0 geïnstalleerd. Dat is de nieuwste versie van dit gebruiksvriendelijke besturingssysteem.

Gerelateerde berichten

spotify

‘Apple roept platenmaatschappijen op tot Spotify-boycot’

Met de gratis versie van Spotify is het mogelijk om onbeperkt naar muziek te luisteren. Volgens The Verge roept Apple platenmaatschappijen op om daar niet mee akkoord te gaan. Volgens anonieme bronnen probeert het Amerikaanse bedrijf op deze manier meer klanten te werven voor zijn eigen muziekdienst Beats Music.

Geef een reactie