Soundcast brengt nieuwe bluetooth-speakers uit

Soundcast Outcast jr. OCJ420 (1)

Met de Outcast jr. OCJ420 en sr. ICO420 introduceert Soundcast twee verse bluetooth-speakers. Het gaat hierbij om zogeheten 360 graden-luidsprekers waarbij van alle kanten muziek is te horen. Verder is de apparatuur bestendig tegen alle weertypen.

Soundcast Outcast jr. OCJ420
Soundcast Outcast jr. OCJ420

De Outcast jr. OCJ420 heeft vier mini-speakers aan boord die gebruikers naar eigen wens kunnen programmeren. Hierdoor is het mogelijk om het linker- en rechterkanaal uit verschillende speakers te laten horen. Er is daarnaast ook een woofer geïntegreerd met een diameter van zestien centimeter. De li-Ion accu zorgt ervoor dat de OCJ420 het zo’n tien uur volhoudt zonder netstroom. Het uitgangsvermogen bedraagt 60 watt. Een voordeel is dat deze draadloze luidspreker geschikt is voor buitengebruik. De Outcast sr. ICO420 is met een woofer van twintig centimeter en 100 watt uitgangsvermogen iets krachtiger. Bovendien is er bij dit product ook blauwe led-verlichting aanwezig aan de onderkant. De OCJ420 en ICO420 hebben respectievelijk een prijskaartje van 599,99 en 899,99 dollar.

Gerelateerde berichten

Meridian MQA Systeem

MQA content dit jaar al beschikbaar

We hebben van Viertron – importeur van Meridian – begrepen dat er dit jaar al MQA-content beschikbaar komt. De gebruikte MQA-codec is echter zo nieuw dat fabrikanten eerst een firmware-update moeten doorvoeren. Dat is echter een kwestie van update-tje doen en klaar. 

Geef een reactie