Sound United introduceert Polk en Definitive Technology in Europa

De Amerikaanse distributeur Sound United gaat hifi-producten van Polk en Definitive Technology binnen Europa verspreiden. De betreffende landen zijn Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Benelux.

Definitive Technology ProCinema 1000
Definitive Technology ProCinema 1000

In de Verenigde Staten zijn Polk en Definitive Technology met een gezamenlijk marktaandeel van ruim dertig procent populaire speakermerken en nu is het ook de bedoeling dat Europeanen deze luidsprekers massaal gaan aanschaffen. De genoemde merken zijn onderdeel van D&M Holdings. Dit is het Japanse overkoepelende bedrijf waar onder meer ook Denon, Marantz en Boston Acoustics onder vallen. Het concern hoopt dat luidsprekers van Polk en Definitive Technology door veeleisende audiofanaten worden gekocht. Definitive Technology heeft allerlei modern vormgegeven speakers in zijn assortiment, terwijl de producten van Polk een klassiekere uitstraling hebben. Sound United gaat vanaf mei een select aantal producten van beide fabrikanten naar Europa distribueren. Om welke speakers het precies gaat, is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Linn LP12

Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

NIEUWS – Bij de overname van art’s Excellence door Beter Beeld & Geluid zijn de tradities gelukkig inbegrepen, waaronder de Linn LP12-dagen. Dit jaar mag en kunt u meer verwachten dan tijdens eerdere edities. Linn ? en dus ook de Sondek LP12 ? bestaat namelijk 40 jaar! Dit jaar valt er meer te vertellen en […]

Monitor Audio Soundbar ASB-2

Monitor Audio zet ASB-2 Soundbar in de markt

De nieuwe ASB-2 Soundbar van Monitor Audio heeft een 5-kanaals audiosysteem in huis. Het is de bedoeling dat gebruikers het apparaat boven of onder de televisie monteren. Volgens de fabrikant functioneert de soundbar daarmee als centrale audio-hub voor alle afspeelapparatuur.

Geef een reactie