Primeur: Chattelin demonstreert C.E.C. TLO 3.0

C.E.C. TLO 3.0

Op zaterdag 12 en zondag 13 april demonstreert Chattelin Audio Systems het nieuwe cd-loopwerk van C.E.C., namelijk de TLO 3.0. De Haagse winkel werkt voor deze demonstratie samen met de importeur Hear Everything Audio Import

C.E.C. TLO 3.0
C.E.C. TLO 3.0

Naar eigen zeggen is de C.E.C. TLO 3.0 bij Chattelin voor het eerst in Nederland te bewonderen. De Japanse fabrikant viert zijn zestigjarige jubileum. Kortom, een mooie gelegenheid om de derde generatie van het cd-loopwerk uit te brengen. Gelukkig zijn de belangrijkste kenmerken nog intact, zoals dubbele snaaraandrijving voor het loopwerk en lasersturing. Daarnaast zijn er allerlei technische verbeteringen doorgevoerd. Het resultaat hiervan kunt u binnenkort zelf horen bij Chattelin Audio Systems. De winkel belooft voor de demonstratie randapparatuur (Soulution, Spectral, AudioResearch, Wadia) en luidsprekers (Magico S3) van dezelfde hoogwaardige kwaliteit te gebruiken. Geïnteresseerden zijn op beide dagen tussen 10.00 en 16.00 uur welkom.

Gerelateerde berichten

Leema Xen 2

Leema Xen terug van weggeweest

Enkele jaren geleden stopte het Engelse merk Leema de productie van de Xen, maar dit jaar beleeft deze draadloze monitor-speaker zijn wederopstanding. De Xen 2 is grotendeels gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp, maar bevat ook enkele interessante wijzigingen.

Marantz Consolette

Marantz presenteert de Consolette speakerdock

Speakerdocks; ze zijn niet meer weg te denken in audioland. Ideaal voor wie op zoek is naar een compacte oplossing in combinatie met maximaal gebruiks- en bedieningsgemak. Marantz gaat nog een stapje verder en dicht de nieuwe Consolette speakerdock zelfs de audiofiele kwaliteiten toe van de allereerste Saul B. Marantz voorversterker; de “Audio Consolette”. Nieuw […]

Geef een reactie