Poulissen belooft wereldprimeur Bang & Olufsen-televisie

Bang & Olufsen

Op 8 mei presenteert de Deense hifi-specialist Bang & Olufsen een gloednieuwe televisie. Op deze dag vindt er wereldwijd in diverse steden een eerste kennismaking plaats, zoals Kopenhagen, München, Londen en New York. De Roermondste winkel Poulissen heeft de eer om in Nederland het kersverse product te presenteren. 

Helaas zijn er weinig details rondom het nieuwe product bekend. Behalve dat het om een nieuwe televisie gaat, weten we verder niets. Volgens Poulissen bundelt Bang & Olufsen 89 jaar innovatie en beweging, waardoor de beeldbuis zich op verbluffende wijze onderscheidt van andere televisies. De winkel verwacht zelfs dat de innovatie niemand onberoerd zal laten. Verdere informatie is strikt geheim. Voor zover wij kunnen nagaan, zijn er jammer genoeg geen details op internet gelekt. Afwachten dus tot de wereldwijde primeur op 8 mei!

https://www.alpha-audio.nl/2014/04/poulissen-belooft-wereldprimeur-bang-olufsen-televisie/

Gerelateerde berichten

Yamaha MusicCast

Yamaha blaast MusicCast multiroom-systeem nieuw leven in

In 2003 kwam Yamaha al eens met een multiroom-systeem op de proppen. Twaalf jaar na dato komt de Japanse fabrikant met een gloednieuwe MusicCast-generatie, al is het productassortiment niet bepaald gesloten. Alle moderne Yamaha AV-producten ondersteunen namelijk MultiCast. Momenteel zijn al 23 producten uitgerust met deze multiroom-technologie.

Geef een reactie