Omera verkoopt producten van Naim Audio

NaimUniti 2

Omera uit Vlaardingen heeft zijn assortiment uitgebreid met nieuwe apparatuur van Naim Audio. De hifi-winkel heeft voor dit merk gekozen vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nederland. Vlaardingen, 31-10-2012, Portret Omera Audio. Foto: Jiri BullerVolgens de winkel blinkt Naim Audio uit in bedieningsgemak en geluidsweergave. Onder meer diverse modellen uit de Uniti-productlijn verschijnen in de schappen. Verder zijn de Naim ND5 XS en NAIT XS2 bij de speciaalzaak verkrijgbaar. Voor de levering heeft Omera afspraken gemaakt met distributeur Latham Audio. Naar eigen zeggen probeert Omera zich te onderscheiden met producten die u niet in iedere winkel terugvindt. Geïnteresseerden kunnen op ieder moment de winkel binnenlopen voor een demonstratie. De speciaalzaak is gelegen aan de Markt 3 te Vlaardingen.

 

 

 

2 reacties

  1. “zich te onderscheiden met producten die u niet in iedere winkel terugvindt”
    Ehh?? Nou dat Naim is inmiddels net zo absurd veel aanwezig als MarantzDenonNAD.
    En er zijn toch zoveel meer mooiere merken in de HiFi-wereld………

Geef een antwoord