web analytics

MAGIX lanceert nieuwe versie Red uw LP’s

Als u nog stapels oude LP’s en cassettebandjes hebt liggen waarvan u de muziek niet wilt verliezen, kunt u de boel het beste digitaliseren. Het pakket Red uw LP’s van MAGIX kan u hierbij prima helpen.

MAGIX Red uw LP's
MAGIX Red uw LP’s

Hoewel vinyl langzaam weer terugkomt in de schappen van de betere platenzaken, willen veel mensen niets anders dan de muziek streamen. MAGIX heeft een nieuwe versie van Red uw LP’s uitgebracht waarmee u muziek van analoge geluidsdragers simpel overzet naar een harde schijf. Wel is dit een tijdrovend klusje, want het overzetten gebeurt realtime. MAGIX levert een speciaal kabeltje inclusief usb-voorversterker mee om uw pc te verbinden met een platenspeler, bandrecorder of cassettedeck. Via duidelijke stappen binnen het meegeleverde programma Audio Cleaning Lab start u de opname. Met de software kunt u ook ruis en tikken verwijderen. MAGIX Red uw LP’s heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

Gerelateerde berichten

Loewe Orchestra 3D IS

Draadloze 3D Orchestra IS speakers van Loewe

NIEUWS – Met de introductie van het Wireless 3D Home Cinema Speaker System 3D Orchestra IS – belooft Loewe de ‘sweet spot’ in uw woonkamer om te kunnen toveren naar een heuse ‘sweet space’. Simpel gezegd; ongeacht de plaats of positie waar een luisteraar zich in de woonkamer bevindt zou dat niet van invloed mogen […]

Geef een reactie