web analytics

MAGIX lanceert nieuwe versie Red uw LP’s

Als u nog stapels oude LP’s en cassettebandjes hebt liggen waarvan u de muziek niet wilt verliezen, kunt u de boel het beste digitaliseren. Het pakket Red uw LP’s van MAGIX kan u hierbij prima helpen.

MAGIX Red uw LP's
MAGIX Red uw LP’s

Hoewel vinyl langzaam weer terugkomt in de schappen van de betere platenzaken, willen veel mensen niets anders dan de muziek streamen. MAGIX heeft een nieuwe versie van Red uw LP’s uitgebracht waarmee u muziek van analoge geluidsdragers simpel overzet naar een harde schijf. Wel is dit een tijdrovend klusje, want het overzetten gebeurt realtime. MAGIX levert een speciaal kabeltje inclusief usb-voorversterker mee om uw pc te verbinden met een platenspeler, bandrecorder of cassettedeck. Via duidelijke stappen binnen het meegeleverde programma Audio Cleaning Lab start u de opname. Met de software kunt u ook ruis en tikken verwijderen. MAGIX Red uw LP’s heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

Gerelateerde berichten

Naim Audio UnitiLite

Zomeractie bij Latham Audio

Wie tegen een aantrekkelijke prijs op zoek is naar een hoogstaand hifisysteem is deze zomer bij distributeur Latham Audio aan het juiste adres. Zeventien deelnemende winkels verkopen twee actiesystemen met producten van Naim Audio, Neat Acoustics en The Chord Company. 

Geef een reactie