web analytics

Denon AH-W150 nu ook in oranje uitvoering

Denon AH-W150

De AH-W150 in-ear hoofdtelefoons van Denon zijn al een tijdje op de markt. De Japanse fabrikant voegt vanaf mei een oranje uitvoering van het product toe aan zijn assortiment. 

Denon AH-W150
Denon AH-W150

Denon is klaar voor de lente en zomer. De oranje versie van de AH-W150 heeft namelijk een zeer felle vrolijke kleur. Net zoals de bestaande versies mikken de Japanners op sporters. Deze hoofdtelefoon is namelijk licht van gewicht en zweetbestendig. Daarnaast lukt het dankzij aanwezigheid van bluetooth 3.0 om zonder snoertje naar muziek te luisteren. Via bedieningsknoppen kunnen sporters tijdens workouts de gewenste muziek selecteren en telefoongesprekken beantwoorden. Volgens Denon houdt de accu het ongeveer zeven uur vol. Fijn is dat er in de verpakking vier maten oordopjes zitten, namelijk XS, S, M en L. Gebruikers kunnen de hoofdtelefoon netjes opbergen in het gazen draagtasje. Hoewel Denon geen adviesprijs heeft bekendgemaakt, ligt de koptelefoon voor vermoedelijk 129 euro in de winkelschappen.

Gerelateerde berichten

Teufel T 300 Mk2

Review Teufel T 300 Mk2

De Duitsers uit Berlijn hebben ons een tweede revisie van een populaire speaker toegestuurd: de T 300 Mk2. Teufel hangt een prijskaartje van 299,99 euro aan deze bookshelf-set. Wellicht dat dat ook bijdraagt aan de populariteit van de speaker. Want wie wil nu niet klaar zijn voor 300 euro? 

Sonos introduceert gelimiteerde Blue Note PLAY:1

Sonos brengt de Blue Note PLAY:1 in een gelimiteerde oplage uit. Deze compacte speaker verschijnt in in een blauwe uitvoering. De fabrikant verwacht het product snel uit te verkopen vanwege de beperkte beschikbaarheid van slechts 4100 exemplaren.

Geef een reactie