web analytics

Definitief einde Free Record Shop

Free Record Shop

Hoewel Free Record Shop vorige maand besloot om door te gaan als outlet-store voor ‘oude’ dvd’s en cd’s, is er nu een definitief einde gekomen aan de winkelketen. Het moederbedrijf Fresh Entertainment Nederland BV is gisteren (22 april) failliet verklaard.

Logo Free Record ShopHet aantal winkels was na het eerste faillissement al sterk verminderd. Nu gaan ook de overgebleven 36 winkels per direct dicht, waardoor er een definitief einde komt aan Free Record Shop. Alle negentig werknemers zijn hun baan kwijt. De oorzaak van het tweede faillissement binnen een jaar tijd ligt volgens het bedrijf aan een krimpende markt in het eerste kwartaal van dit jaar, waardoor de vooruitzichten niet bepaald rooskleurig zijn. Hierdoor werd het steeds lastiger om de juiste goederen in te kopen bij leveranciers. Voor het eerste faillissement in 2013 had Free Record Shop nog 141 filialen in Nederland en België.

Gerelateerde berichten

Teufel Central AV | Cubycon 2 speakers

Direct speelklaar: Teufel Central AV | Cubycon 2

De Teufel Central AV | Cubycon 2 is een complete home entertainment oplossing voor liefhebbers van goed geluid, die dat in een all-in-one surround systeem verpakt willen hebben, aldus Teufel. Zie het maar als een multifunctionele all-in-one 5.1 surround module voor thuis. Doordacht uitgevoerd en direct speelkaar, dankzij een eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke aansluitingen.

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

2 reacties

    1. Ik kwam er in mijn studententijd aardig vaak. Maar ook toen hadden ze niet echt de niche-spullen. Ik zag het ook al mijlenver aankomen. Veel generieke spullen die online veel sneller, gemakkelijker en goedkoper te krijgen zijn. En ook daar kan je al jaren voorluisteren in alle rust.

Geef een reactie