BENDER hifi organiseert show rondom streaming

De Arnhemse winkel BENDER hifi houdt op zaterdag 3 en zondag 4 mei een show over streaming audio. In samenwerking met verschillende importeurs passeren allerlei interessante producten de revue.

Cambridge streammagic 6
Cambridge streammagic 6

 

Producten van de hifi-merken NAIM en Cambridge Audio staan het hele weekend in het middelpunt. Op zaterdag kunnen bezoekers tussen 10.00 en 17.00 in de winkel terecht. Zondag vindt de show van 12.00 tot 17.00 plaats. Iedere bezoeker ontvangt een muzikale attentie. De volgende apparatuur staan opgesteld:

  • Cambridge Audio StreamMagic 6 en de 651W eindversterker.
  • Cambridge Audio StreamMagic 6 en de 851 E voorversterker en 851 W eindversterker.
  • Triangle Signature luidsprekers.
  • NAIM Audio versterkers en streamers in combinatie met NAIM Audio Ovator S-400 luidsprekers.

BENDER hifi is gevestigd aan de Steenstraat 54 te Arnhem.

Gerelateerde berichten

Omera demonstreert Andante luidsprekers

Wie geïnteresseerd is in de nieuwe Andante luidsprekers, doet er goed aan om Donderdagavond 15 oktober bij Omera binnen te wandelen. De Vlaardingse winkel geeft de Nederlandse fabrikant A²-Audio deze avond de gelegenheid om de kunsten van deze speakers te laten horen.

Van den Hul CS 122

Win een Van den Hul luidsprekerkabel!

PRIJSVRAAG – We hebben weer iets moois om weg te geven bij Alpha Audio! Deze keer 2 x 2,5 meter Van den Hul CS 122 luidsprekerkabel. Verzilverd koper, lekker flexibel en heerlijk neutraal van klank. Kortom: een geweldig mooie luidsprekerkabel! En u kunt hem winnen. 

Geef een reactie