web analytics

Bang & Olufsen en Opening Ceremony lanceren hoofdtelefoon

Bang & Olufsen en kledingmerk Opening Ceremony brengen gezamenlijk de Form 2i hoofdtelefoon op de markt. Hierbij is er veel aandacht gegeven aan het ontwerp. Geïnteresseerden kunnen overigens niet te lang wachten, want de oplage is volgens beide bedrijven gelimiteerd.

Form 2i
Form 2i

Oorspronkelijk is de Form 2i hoofdtelefoon al in 1985 ontwikkeld. Het gaat dus om een heruitgave waarbij er een microfoon en afstandsbediening zijn toegevoegd. Verder is het draagcomfort verbeterd. Kledingmerk Opening Ceremony heeft het design voor zijn rekening genomen terwijl Bang & Olufsen verantwoordelijk is voor de geluidskwaliteit. Om de Form 2i te promoten is er een YouTube-filmpje vrijgegeven. Hierin is te zien hoe hiphop-artiest Maluca Mala de hoofdtelefoon gebruikt. Het product is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, namelijk zwart, wit, grijs, rood, blauw en groen. De hoofdtelefoon is met een gewicht van slechts negentig gram een heuse lichtgewicht. De adviesprijs bedraagt 129 euro.

Gerelateerde berichten

ElectroMotion

Penhold importeur Martin Logan

Na decennia verandert Martin Logan van importeur. De nieuwe partij die dit luidsprekermerk – bekend om zijn elektrostaten – gaat voeren is Penhold. Wel bekend van merken als AVM, Anthem en Paradigm.

Geef een reactie