web analytics

AudioPerfect organiseert Lyngdorf demodagen

Lyngdorf TDAI-2170

Op zaterdag 26 en zondag 27 april demonstreert AudioPerfect de nieuwste Lyngdorf-producten, namelijk de TDAI-2170 en CD-2. De Belgische winkel geeft de demo’s tussen 14.00 en 18.00 uur.

Lyngdorf TDAI-2170
Lyngdorf TDAI-2170

De TDAI-2170 is een nieuwe geïntegreerde stereo-versterker met een uitgangsvermogen van 170 watt. Zoals de productnaam al doet vermoeden, is de CD-2 een cd-speler. De organisators koppelen deze apparatuur aan de Abscisse-luidsprekers van JM Reynaud. Naast de CD-2 is de muziek afkomstig van verschillende geluidsbronnen. Dat moet geen enkel probleem zijn, want de TDAI-2170 heeft maar liefst 17 ingangen aan boord. De winkelmedewerkers zullen ook de RoomPerfect-technologie demonstreren. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze demonstratie, dan kunt u een mailtje sturen naar [email protected] Vermeld hierbij welke dag het beste uitkomt en hoeveel personen u mee wilt nemen. Het staat u vrij om eigen muziek mee te brengen.

Gerelateerde berichten

Denon toont HEOS AV receiver

We zijn ook dit jaar weer bij de D&M conferentie. De trend voor 2016 en 2017 is glashelder: meer connected audio en HEOS integratie in Marantz en Denon apparatuur. En nieuw binnen HEOS? De AV-receiver. Hoe hij écht gaat heten, weten we nog niet. Juul Gijsbers van D&M legt meer uit over de nieuweling. 

Spotlight Apple

Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

Terwijl de fabrieken de huidige wereldwijde vraag naar de iPhone 5 al niet kunnen bijhouden, is er gek genoeg nieuws te melden melden omtrent diens opvolger. Want als het goed is start Apple volgende maand al met de proefproductie van de iPhone 5S. Dat melden diverse Chinese ICT-bronnen.

Geef een reactie