web analytics

Audio Artistiek dealer Digibit Aria Musicserver

Audio Artistiek uit het Drentse plaatsje Vries is per direct dealer van de Digibit Aria Musicserver. Dit betekent dat er in Noord-Nederland nu ook een adres is om dit audioproduct te bewonderen.

Digibit Aria Musicserver
Digibit Aria Musicserver

De Aria Musicserver is een high-end muziekserver waarop liefhebbers hun volledige collectie kunnen bewaren en streamen naar andere apparaten. Het is mogelijk om de opslagcapaciteit tot maximaal 4 TB uit te breiden. Verder wordt communicatie met een NAS ondersteunt voor nog meer opslagcapaciteit. Het apparaat beschikt daarnaast over een geïntegreerde cd-ripper, brede bestandsondersteuning (maximaal 32bit/384KHz) en een breed scala aan digitale uitgangen. Audio Artistiek heeft in zijn winkel een demomodel geconfigureerd. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een luisterafspraak maken.

Gerelateerde berichten

George Harrison - Early Takes Volume 1

Nog niet eerder uitgebrachte tracks van George Harrison bij Linn Records

NIEUWS – Vandaag bereikte ons het bericht dat UMG (Universal Music Group) een exclusief Studio Master album van George Harrison, met daarop een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks, ter online distributie heeft overgedragen aan Linn Records. Volgens ons het bewijs dat ‘streamende muziekliefhebbers’ een mooie tijd tegemoet gaan, wanneer deze trend zich onder de […]

Geef een reactie