Audio Artistiek dealer Digibit Aria Musicserver

in Nieuws (2.042) |


Audio Artistiek uit het Drentse plaatsje Vries is per direct dealer van de Digibit Aria Musicserver. Dit betekent dat er in Noord-Nederland nu ook een adres is om dit audioproduct te bewonderen.

Digibit Aria Musicserver

Digibit Aria Musicserver

De Aria Musicserver is een high-end muziekserver waarop liefhebbers hun volledige collectie kunnen bewaren en streamen naar andere apparaten. Het is mogelijk om de opslagcapaciteit tot maximaal 4 TB uit te breiden. Verder wordt communicatie met een NAS ondersteunt voor nog meer opslagcapaciteit. Het apparaat beschikt daarnaast over een geïntegreerde cd-ripper, brede bestandsondersteuning (maximaal 32bit/384KHz) en een breed scala aan digitale uitgangen. Audio Artistiek heeft in zijn winkel een demomodel geconfigureerd. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een luisterafspraak maken.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: