web analytics

Teufel lanceert Definion 3

Teufel Definion 3

Wie de Definion 5 te groot of wellicht te duur vindt, kan terecht bij de kleinere versie: de Definion 3. Een wat slankere, kleinere versie van de ‘5’. Teufel heeft deze vandaag gelanceerd en koppelt er direct een leuke actie aan met een gratis stand en speakerkabel!

De Definion 3 kan je zien als een forse bookshelf. Hij is vrij hoog en heeft daardoor een relatief lage stand. Het ontwerp is natuurlijk exact gelijk aan de Definion 5 die we eerder al hebben getest. Het is een mooie luidspreker om te zien!

Met de Definion 3 heeft Teufel de serie compleet: er is een grote vloerstaander, een kleinere bookshelf en een center in de serie. Wie een subwoofer zoekt: er zijn er genoeg bij Teufel! Wie weet komt er ook nog een bijpassende subwoofer. Al vinden we het eigenlijk niet nodig met de full-range ‘5’.

De technische specificaties van de Definion 3 zijn prima: een gemiddeld – ietwat laag wellicht – rendement. Een prima bereik voor een (gesloten!) bookshelf: 65 – 20.000 Hz. We raden een forse versterker aan, gezien het feit dat het een gesloten behuizing is.

De Teufel Definion 3 kost 1999 euro per paar. De statieven kosten 149 euro per stuk.

Gerelateerde berichten

Loewe Orchestra 3D IS

Draadloze 3D Orchestra IS speakers van Loewe

NIEUWS – Met de introductie van het Wireless 3D Home Cinema Speaker System 3D Orchestra IS – belooft Loewe de ‘sweet spot’ in uw woonkamer om te kunnen toveren naar een heuse ‘sweet space’. Simpel gezegd; ongeacht de plaats of positie waar een luisteraar zich in de woonkamer bevindt zou dat niet van invloed mogen […]

Mathilde Santing

Grachtenfestival aan de Maas deels uitverkocht

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staat het Limburgse Thorn voor de twaalfde keer in het teken van topmusici op bijzondere podia. Het concert met Mathilde Santing op zaterdag is reeds uitverkocht. Op zondagmiddag kan in privétuinen, openluchttheater De Abdijhof en de Abdijkerk worden geluisterd naar onder anderen Remy van Kesteren, Harriet Krijgh en […]

Geef een reactie