web analytics

Sonus Faber en McIntosch show in Buren

De winkels CinemaDream en Audio-life organiseren gezamenlijk een hifi-show in Buren op 28 en 29 maart. Diverse producten van Sonus Faber en McIntosch staan hierbij in de belangstelling. 

Sonus Faber show
Sonus Faber show

De organisatoren laten maar liefst tien paar speakers van de Italiaanse fabrikant Sonus Faber horen. Hierbij gaat het om zowel stereo- als surroundgeluid. Denk hierbij overigens niet dat er uitsluitend aandacht is voor de topmodellen, want ook luidsprekers in lagere prijsklassen worden gedemonstreerd. Om de speakers van Sonus Faber aan te sturen, staat er apparatuur van McIntosch opgesteld. Daarnaast zijn er ook allerlei audiosystemen van Devialet en Luxman beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen vrijdag 28 maart en zaterdag 29 maart een kijkje komen nemen. De hifi-show duurt de hele dag, namelijk van 10.00 tot 17.00. Voor de liefhebber staat er gerookte zalm en Italiaanse witte wijn klaar. Wanneer de luistersessies u verleiden tot een aankoop, beloven de organisatoren u een leuke verrassing.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Geef een reactie