web analytics

Sonos stunt!

Sonos Playbar

We belasten u meestal niet met acties van fabrikanten, maar deze actie vinden we wel het vermelden waard. Sonos geeft namelijk een gratis Sonos Bridge weg bij een Playbar. Dat is nog niet zo boeiend, maar wel dat u ook gratis 6 maanden Spotify Premium erbij krijgt. Leuk om te proberen toch?

Sonos PlaybarWe hebben de Sonos Playbar al uitgebreid getest. De review leest u hier. Prima soundbar dus. Met als unicum dat u behoorlijk kunt uitbreiden.

De Bridge maakt het mogelijk om alles draadloos te doen. Wat weer een voordeel is dat u geen kabels hoeft te gaan trekken naar één van de apparaten. Kortom: prima combinatie die u weer zo’n 50 euro bespaart.

Tel daar nog zes maanden gratis Spotify Premium bij op. Een ideale manier om muziek te ontdekken met keuze uit miljoenen tracks.

Gerelateerde berichten

Tannoy Precision

Tannoy presentatie bij Auditorium Mimemis

NIEUWS – Tijdens de laatste CES (Las Vegas) heeft het Schotse merk Tannoy diverse nieuwe producten gelanceerd. Zo werd onder andere de Definition DC10A getoond, maar ook de geheel nieuwe luidsprekerlijn Precision. De Precision-lijn omvat twee zuilluidsprekers, een monitor- en een centerluidspreker. Interessant, want daardoor is de Precision ook perfect inzetbaar voor Home Cinema.

Geef een reactie