web analytics

PSB Speakers brengt M4U 2 hoofdtelefoon uit

PSB Speakers M4U 2

Het Canadese PSB Speakers heeft de M4U 2 hoofdtelefoon gelanceerd. Dit over-ear exemplaar is uitgerust met Active Noise Cancelling, zodat u geniet van muziek zonder omgevingsgeluid. 

PSB Speakers M4U 2
PSB Speakers M4U 2

De M4U 2 heeft een bijzonder design, want deze koptelefoon is opvouwbaar. Handig wanneer je de koptelefoon wilt meenemen op reis! Dankzij twee draden kan de boel volgens PSB Speakers niet in de war raken. Er zijn in het snoer twee mini-afstandsbedieningen geïntegreerd. Met de ene lukt het om het volume te regelen en de gewenste muziek te selecteren, terwijl u met de afstandsbediening op het andere snoertje binnenkomende telefoongesprekken aanneemt.

Prijzen

De Canadese fabrikant biedt de M4U 2 in twee verschillende kleurstellingen aan, namelijk zwart en wit. De adviesprijs bedraagt 379 euro. Er is ook een goedkopere variant beschikbaar voor 279 euro. Hierbij is er geen Active Noise Cancelling aanwezig. PSB Speakers verkoopt de M4U1 in de kleuren zwart, rood en grijs. Verder maakte het bedrijf bekend dat er op korte termijn ook een in-ear-koptelefoon wordt uitgebracht onder de productnaam M4U in-ear.

Gerelateerde berichten

Yurbuds

Yurbuds Inspire Pro – Iron Man Series

VIDEO – Wij bekijken vandaag een interessant item voor de sportende muziekliefhebber: de Yurbuds. We kenden het nog niet, maar tijdens de CES liepen we tegen deze bijzonder in-ear aan. Ontworpen door een extreme sporter: de initiatiefnemer deed mee aan de Ironman. We gaan de hoofdtelefoon nog echt testen, maar we pakken de Yurbuds Inspire […]

Geef een reactie