web analytics

Poulissen organiseert inruilactie

Poulissen

Wanneer u nog een setje overbodige luidsprekers hebt staan, kunt u ze bij Poulissen Audio Video Center uit Roermond omruilen voor nieuwe speakers. De actie loopt van zaterdag 22 maart t/m zaterdag 31 mei.

Poulissen Audio Video Center
Poulissen Audio Video Center

Gedurende de actieperiode neemt u uw luidsprekers mee naar Poulissen, waarna u ze kunt vergelijken met andere speakers. In de Roermondse winkel zijn er allerlei modellen van bekende merken te beluisteren, waaronder Bang & Olufsen, Bowers & Wilkins, Boston, KEF en Rotel. Er is hiervoor een speciaal schakelsysteem beschikbaar zodat u goed het verschil kunt beluisteren. Zodra u besluit om uw huidige speakers te vervangen, ruilt u ze tegen korting in. Hebt u interesse? Bij Poulissen Audio Video Center kunt u terecht voor de voorwaarden. De winkel is gevestigd aan de Schoenmakersstraat 19 te Roermond.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie