web analytics

LG kondigt samen met Google LG G Watch aan

LG G Watch

Er is momenteel veel te doen rondom smartwatches. LG en Google slaan de handen ineen om zo’n apparaatje op de markt te brengen. Het resultaat hiervan is de LG G Watch, welke vermoedelijk in het tweede kwartaal van dit jaar in de schappen ligt.

LG G Watch
LG G Watch

Gisteren werd bekend dat Google bezig is met een besturingssysteem speciaal voor horloges, namelijk Android Wear. De LG G Watch is de eerste smartwatch die voorzien is van dit besturingssysteem. Het product is in staat om met overige Android-toestellen gegevens uit te wisselen, zoals smartphones en tablets. Op het hoorloge verschijnt relevante informatie afkomstig van het gekoppelde Android-toestel op het moment dat de gebruiker daarom vraagt. Hiervoor is het spraakcommando “OK Google” voldoende. Na de Nexus 4, Nexus 5 en G Pad 8.3 Google Play Edition is de LG G Watch het vierde toestel die beide multinationals in nauwe samenwerking uitbrengen. LG belooft in de komende maanden meer details over dit gloednieuwe product vrij te geven. Op de afbeelding die de Koreaanse fabrikant heeft gepubliceerd, is onder meer te zien hoe laat er een vlucht vertrekt. Verder zien we een Google-teken waarmee gebruikers mogelijk een zoekmachine kunnen openen.

Gerelateerde berichten

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

JBL Synchros Glacier

IFA 2013: JBL-geluid in studiokwaliteit

JBL neemt zijn bekende studiogeluid als uitgangspunt voor het productdesign van de nieuwste producten die op de IFA 2013 worden getoond. Het gaat om de nieuwe Synchros-lijn hoofdtelefoons, de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

Geef een reactie