Guru Audio vijf jaar in Nederland

Guru Audio Junior

Luidsprekerfabrikant Guru Audio is inmiddels alweer vijf jaar actief in Nederland. In maart 2009 voegde de winkel Designspeakers Haarlem voor het eerst een set Guru QM10-speakers toe aan zijn assortiment.

Guru Audio Junior
Guru Audio Junior

Na de introductie in Leiden hebben veel dealers dit voorbeeld gevolgd, want het Zweedse merk dook steeds vaker op in andere winkels. Naar eigen zeggen heeft de fabrikant inmiddels een landelijk dealernetwerk opgebouwd in Nederland. Naast Nederland zijn Guru Audio-producten ook op meerdere plekken in België verkrijgbaar. De Zweden zitten bepaald niet stil, want vorig jaar heeft de QM10 een upgrade gekregen. Dit jaar verschijnt de Guru Junior speaker op de markt met een adviesprijs van net onder de duizend euro. Eind maart wordt er aan de dealers een demoset geleverd.

Gerelateerde berichten

Bespoke Audio

Hear Everything Audio voegt drie merken aan gamma toe

De Nederlandse importeur en dealer Hear Everything Audio heeft drie merken aan zijn portfolio toegevoegd. Het bedrijf gaat het Duitse speakermerk German Physiks in de Benelux distribueren. Verder is Hear Everything Audio sinds kort dealer van The Bespoke Audio Company uit het Verenigd Koninkrijk en Merrill Audio uit de Verenigde Staten.

Geef een reactie