Grote update Alpha Audio

We proberen Alpha Audio natuurlijk zo constant mogelijk online te houden. Veel updates doen we dan ook op tijden dat u (waarschijnlijk) niet online bent. Soms kunnen we echter niet aan de website werken, zonder dat u daar last van ondervindt. Zo ook de komende update van de site. 

alphaOp zondagmiddag staat fors onderhoud in de planning. We hebben achter de schermen hard gewerkt aan vernieuwingen. Vernieuwingen waar wij natuurlijk erg trots op zijn en waarvan we hopen dat u zo ook waardeert. Want daar gaat het uiteindelijk om!

We willen nog niet teveel verklappen, maar we kunnen wel alvast verklappen dat u verrast zult zijn als u Alpha Audio in de avond opent! Niet alleen zal het uiterlijk anders zijn… er zullen ook wat extra’s aan de site zijn toegevoegd, waarvan wij hopen dat u ze gaat gebruiken.

Kortom: hoewel Alpha Audio op zondag een paar uur niet bereikbaar zal zijn voor u, hopen we dat we u na deze uurtjes weer mogen verwelkomen op een frisse, nieuwe website!

17 reacties

 1. Zo, na een paar dagen de vernieuwde stijl bekeken te hebben zie ik nu ook dat een enkele kleine dingetjes ‘functioneel getweakt’ zijn.
  Ziet er goed en best leesbaar uit allemaal!
  Gekgenoeg de artikel-pagina’s een stukkie beter dan de hoofd-pagina want om één of andere redenen lijkt die wat rommeliger.
  Komt ook wellicht door de witte Teufel-reclame achtergrond die ook nog erg smal is waardoor dit aan de zijkanten wegvalt?
  [Mac, Firefox]

  1. Dag Wilco,

   Dank voor de feedback!

   De witte achtergrond van de skin werkt niet mee aan de structuur van de voorpagina. Dat weten we nu. :). De skin laten meeschalen is wat lastig, maar dat gaan we nu aanpakken. Dan nog een paar andere tweaks! Kortom: we blijven verbeteren.

 2. Kan iemand verklaren waarom de nieuwe site zowel onder W7 (Firefox en Chrome) als ook op mijn Mac (Safari) voorzichtig gezegd nogal langgerekt wordt getoond?

  1. Dat kan ik zeker verklaren. U zult even de cache van de browser moeten legen (SHIFT + CRTL + DEL). In sommige browsers blijft de oude stylesheet nog welleens hangen. Door de cache te legen haalt u deze weg en kan de browser de nieuwe site goed inladen. Excuses voor het ongemak!

 3. Erg mooie opzet. Vooral de zoekstructuur bij Recensies en Achtergronden. De amber kleur van een aantal teksten doet denken aan de eerste PC beeldschermen. Maar wel erg mooi en rustgevend. Voor de muziek/audio liefhebber een site die je moet blijven volgen.

   1. Bedankt voor de snelle respons. Ik heb het cache geheugen geschoond, maar helaas geen resultaat. Het blijft een vervormd, langgerekt geheel.

    Op W7 ook mbv Ccleaner geschoond en opnieuw opgestart, ook zonder resultaat.

    1. Dag Joost,

     Het kan zijn dat het héél even duurt voordat de site ziet dat de cache geleegd is. Maar ik heb het doorgegeven aan de ‘technische dienst’! Al een herstart gedaan? Kan bij Windows zeker helpen!

 4. Ziet er goed en professioneel uit.
  De rustige neutrale kleuren zorgen voor een prettig leesbare site.
  Ben het dus met Johan eens.

  Prima actie!

  1. Dank je wel, Johan! Er komen nog wat updates. Het is nog niet helemaal af, maar ik – we – wilde de site niet te lang platleggen. Het is nu functioneel, maar je zal merken dat er nog dingen getweakt worden.

Geef een antwoord