Cursus Synology NAS

in Achtergronden (1.256) |


Synology_DS1512plus

NB: U vindt ons actuele aanbod en onze recente data op www.nastraining.nl

Wilt u het maximale uit uw NAS halen? Of wilt u gewoon eens kennis maken met het concept NAS: Network Attached Storage? Dat kan nu, want Alpha Audio gaat – samen met Video Trainingscentrum – trainingen geven rondom deze interessante producten. We gebruiken daarbij producten van Synology: het meest populaire merk op gebied van nas. 

De NAS-trainingen van Alpha Audio en Video Traingingscentrum zijn gericht op een brede doelgroep. Zowel geïnteresseerden die kennis willen maken met het concept als gebruikers die graag willen gaan streamen als de gevorderde gebruikers die meer geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld implementatie in een zakelijk (MKB) gerichte omgeving kunnen terecht bij ons.

Veel vragen

We krijgen bij Alpha Audio veel vragen over NAS. En dat is begrijpelijk, want het is ook een vrij complex en vooral veelzijdig apparaat. Daarbij is de keuze enorm. En dan is natuurlijk de vraag: welke NAS hebt u nodig? Welke schijven gaan erin? Hoe koppelt u de nas aan uw netwerk? Gaat dat bedraad, of is wifi ook een optie? En hoe begint u nu met streamen? En is het allemaal wel veilig? Veel (terechte) vragen… die wij kunnen beantwoorden!

Cursus

Alpha Audio en Video Traingingscentrum hebben vier soorten cursussen: type A en B. Type A is geschikt voor consumenten en beginners. Type B voor gevorderden en zakelijke gebruikers.

Theorie en praktijk

Netgear Switch met LAGDe workshops bestaan zowel uit een theoretisch deel als een deel praktijk. De workshops vinden plaats in een mooie ruimte in IJsselstein waarbij iedereen op een eigen, gloednieuwe Synology-nas met DSM 5.0 (nieuwste besturingssysteem) kan werken. Er staan tevens moderne pc’s, zodat u direct, vlot te werk kunt gaan.

Maak een keuze

U kunt hieronder een keuze maken uit de vier cursussen:

Nalezen

Omdat er tijdens een cursus heel wat informatie op u afkomt, krijgt u na afloop een zeer uitgebreid handboek met alle informatie. Zo hebt u direct een compleet naslagwerk.

Prijzen en data

De cursus kost 199 euro voor een complete dag. De training vindt plaats in de ruimte van Video Trainingscentrum in IJsselstein. Een zeer complete ruimte met moderne pc’s, de nieuwste NAS-modellen en goede koffie.

Voor alle actuele data kunt u terecht op http://nastraining.nl/trainingen/

Inschrijven

Hebt u interesse en weet u welke cursus u wilt volgen (A of B)? Perfect! U kunt zich inschrijven via Nastraining.nl.

Reacties van cursisten

Bedankt voor jullie duidelijke en goed verzorgde NAS-training, ik heb er veel van geleerd. Ik heb nu duidelijk meer plezier van me NAS, ook door het feit dat ik thuis ook alles terug kan zoeken in door jullie verstrekte goede cursusboeken. (Jan Okhuizen)

 

Goede cursus! Goede manual! Er is het maximale uit de dag gehaald. Meer informatie zou ik op één dag niet op kunnen nemen. Na het inrichten van de NAS komen er bij het gebruik toch nog weer vele vragen op. Ik zal daarom zeker gebruik maken van de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen over de stof te stellen. (Hans Alma)

 

Heb onlangs een Nas Synology 214 + gekocht in eerste instantie voor het streamen van muziek met mijn Naim Uniti. Jullie eerste cursusdag heeft me laten zien dat er nog heel veel dingen met een NAS mogelijk zijn, ik ga me er dus verder in verdiepen. Didactisch hebben jullie het allebei goed opgebouwd, en mijn complimenten voor het cursusmateriaal, zag er goed uit. Tzt ga ik zeker de vervolgtraining volgen. Bij thuiskomst onmiddellijk een nieuw wachtwoord voor mijn router ingevoerd. (Rien Hamakers)

 

Ik heb voor een paar weken terug de nas-cursus gevolgd. De cursus word op een leuke manier gegeven met voor een ieder een eigen pc en nas. Zodoende hoef je niet op een andere cursist te wachten. De cursusleiders geven op een leuke manier de uitleg van diversen onderdelen. Dus als je een nas hebt en jezelf denkt dat die eigenlijk veel zou moet kunnen dan dat klopt dat en op deze cursus helpen ze je een heel eind op weg. Ik ga zeker de vervolgcursus ook nog doen. Voor een ieder veel s6 met het volgen van deze cursus. (Gijs Hendriksen)

 

Ik heb de trainingsdag Nas Synology als heel leerzaam en plezierig ervaren. Zo ben ik na de cursus meteen begonnen om alle muziek die nu gewoon opgeslagen stond op te nemen in Audio Station. Ik kan nu inderdaad direct streamen naar mijn bestaande audio-installatie. Verder ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft de mogelijkheden die er zijn met een Synology-NAS. Dus mijn dank is groot. Ik denk er ook sterk over na om de 2e cursus ook te gaan volgen. (Hans Jager)

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>