Beter Beeld & Geluid officiële importeur Harbeth

harbeth-p3esr-rosewood

Beter Beeld & Geluid is vanaf heden de importeur van Harbeth-luidsprekers in de Benelux. Het bedrijf gaat alle modellen in kersen-, eucalyptus- en rosewood-fineer leveren. 

Harbeth Monitor 30.1
Harbeth Monitor 30.1

Naast de standaard-kleurstellingen zijn de P3ESR en Monitor 30.1 ook beschikbaar in hoogglans grijs, hoogglans zwart en nog een aantal specifieke kleuren. Beter Beeld & Geluid claimt dat alle producten permanent op voorraad zijn. Het paradepaardje is volgens de importeur momenteel de Monitor 30.1. Deze speaker is door het Amerikaanse tijdschrift The Absolute Sound uitgeroepen tot de beste compact tweeweg-speaker. Dealers in Nederland en België die interesse hebben om Harbeth-producten te verkopen, kunnen zich bij de importeur melden.

Harbeth Benelux is gevestigd aan de Looierij 11 te Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten

Sonos Multifamily

Sonos op termijn naar de beurs?

Het streamingmerk Sonos is geen onbekende op dit platform. Met een heus marketingoffensief – zie de recente TV-commercials en online advertenties – doet men er momenteel alles aan om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. De voornaamste reden hiervoor is de sterk opkomende concurrentie, die op basis van prijs proberen marktaandeel af te snoepen. Sterk […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor