web analytics

AudioPlus distributeur Goldnote

Goldnote-dac

AudioPlus is vertegenwoordiger geworden van het merk Goldnote. Een merk met een zeer uitgebreid productgamma. Denk aan luidsprekers, cd-spelers, dacs, kabels en bijvoorbeeld versterkers. Een streamer zit eraan te komen. 

Bijzonder aan het Italiaanse Goldnote is dat ze een eigen fabriek hebben om te ontwikkelen en te fabriceren. Of ze alles in eigen huis maken, durven we niet te zeggen, maar de fabriek staat er wel al zo’n twintig jaar, aldus AudioPlus.

Drie lijnen

Er zijn drie lijnen: Micro Line, Classic Line en Diamond Line, waarbij de Diamond Line de hoogste in de serie is. De prijsopbouw is zo’n 700 euro per component in de Micro Line, 1500 tot 2500 euro in de Classic Line en 6500 euro in de Diamond Line.

Buizen

Goldnote gebruikt graag buisjes. Dat lijkt Italiaans-eigen, want we zien veel buizen terug in  Italiaanse apparatuur. Ook in de cd-spelers zien we buizen terug. Zowel in de Classic Line als in de Diamond Line gebruiken deze italianen buisjes. IN de Classic 2 stuks en de Diamond zelfs 12.

Speakers

Goldnote heeft ook een uitgebreid assortiment luidsprekers. De reeks loopt van de boekenplankspeakers A-3XO via de vloerstaanders A-6XO naar de topper in de reeks, de XS-97 concept. Leuk detail: de luidsprekers kunnen af fabriek samen met de Valore draaitafel in dezelfde leersoort en kleur worden uitgevoerd!

Gerelateerde berichten

Sonos Playbar

Sonos stunt!

We belasten u meestal niet met acties van fabrikanten, maar deze actie vinden we wel het vermelden waard. Sonos geeft namelijk een gratis Sonos Bridge weg bij een Playbar. Dat is nog niet zo boeiend, maar wel dat u ook gratis 6 maanden Spotify Premium erbij krijgt. Leuk om te proberen toch?

Onda Ligera

Impressie Onda Ligera

We hebben hem helaas gemist op X-Fi, maar we laten Onda Ligera niet zomaar aan ons voorbij gaan. Kortom: de auto in en naar Heeze rijden! Daar worden we verwelkomd door Martien Klingens die het merk sinds een paar maanden importeert. Een paar maanden maar? Ja, maar dat is niet vreemd als u bedenkt dat […]

Geef een reactie