web analytics

AudioPlus distributeur Goldnote

Goldnote-dac

AudioPlus is vertegenwoordiger geworden van het merk Goldnote. Een merk met een zeer uitgebreid productgamma. Denk aan luidsprekers, cd-spelers, dacs, kabels en bijvoorbeeld versterkers. Een streamer zit eraan te komen. 

Bijzonder aan het Italiaanse Goldnote is dat ze een eigen fabriek hebben om te ontwikkelen en te fabriceren. Of ze alles in eigen huis maken, durven we niet te zeggen, maar de fabriek staat er wel al zo’n twintig jaar, aldus AudioPlus.

Drie lijnen

Er zijn drie lijnen: Micro Line, Classic Line en Diamond Line, waarbij de Diamond Line de hoogste in de serie is. De prijsopbouw is zo’n 700 euro per component in de Micro Line, 1500 tot 2500 euro in de Classic Line en 6500 euro in de Diamond Line.

Buizen

Goldnote gebruikt graag buisjes. Dat lijkt Italiaans-eigen, want we zien veel buizen terug in  Italiaanse apparatuur. Ook in de cd-spelers zien we buizen terug. Zowel in de Classic Line als in de Diamond Line gebruiken deze italianen buisjes. IN de Classic 2 stuks en de Diamond zelfs 12.

Speakers

Goldnote heeft ook een uitgebreid assortiment luidsprekers. De reeks loopt van de boekenplankspeakers A-3XO via de vloerstaanders A-6XO naar de topper in de reeks, de XS-97 concept. Leuk detail: de luidsprekers kunnen af fabriek samen met de Valore draaitafel in dezelfde leersoort en kleur worden uitgevoerd!

Gerelateerde berichten

Streaming keten meterkast en berging

Alpha Audio vraag

Alpha Audio probeert altijd zijn lezers te informeren en vooruit te helpen. Nu hebben we bijzonder veel ideeën om dit te doen, maar soms is wat input van de lezers gewenst. Nu hebben we het idee om een cursus (thuis)netwerken en NAS te realiseren. Maar voordat we een ruimte huren en apparatuur gaan inkopen, lijkt […]

Albergo+

Multifunctionele hotelradio van Tivoli Audio

Hotelgasten brengen meestal maar een paar nachten in hun hotelkamer door. Vanuit die wetenschap heeft Tivoli Audio zijn hotelradio, de Albergo+, ontwikkeld. Het resultaat is een multifunctionele radio die door iedereen direct is te bedienen, ook zonder gebruiksaanwijzing in de buurt.

Geef een reactie