web analytics

Audio Life en CinemaDream voeren Sonus Faber

Sonus Faber logo

Audio Life en CinemaDream werken al langer samen. Een prima synergie, volgens beide bedrijven. Om het pakket wat ze voeren wat interessanter en completer te maken, hebben Audio Life en CinemaDream besloten ook Sonus Faber te gaan voeren. 

Volgens Cinemadream (en Audio Life) biedt Sonus Faber alles wat je mag verwachten van een top-merk. Een uitstekend productgamma, goede klankkleur, mooi open middengebied en een degelijk, stijlvol uiterlijk. “Wij kennen geen enkele speaker die zo geweldig is afgewerkt als Sonus Faber”. Aldus CinemaDream.

Om het merk leuk te introduceren, organiseert CinemaDream een show op 28 en 29 maart (van 10:00 – 17:00 in Buren) met de Fabers. Alle lijnen zullen voorbij komen: Toy, Venere, Olympia en Guarneri en Amati. Kortom: van instap tot serieuze High End!

Gerelateerde berichten

NIeuws uit AES Parijs: binaural soundbar

Onlangs werd in Parijs de 140e internationale conventie van de AES (Audio Engineering Society) geopend. De AES is de wereldwijde beroepsvereniging van geluidstechnici, wetenschappers en artiesten voor audiotechnologie. Alpha-Audio was niet in Parijs, maar er is wel interessant nieuws te melden. Op de AES was ‘immersive audio’ een veelgehoorde term, en dan vooral het vinden van […]

Geef een reactie