“Amazon werkt aan HDMI-stick”

Amazon

In navolging van Google en enkele kleine fabrikanten zou Amazon nu ook werken aan een HDMI-stick. Hiermee is het naar verluidt mogelijk om video’s en games naar de televisie te streamen.

Amazon HDMI-stick
Amazon HDMI-stick

Volgens Techcrunch hebben meerdere bronnen bevestigd dat Amazon hard werkt om het nieuwe apparaat op de markt te brengen. Het product zou volgende maand zelfs al uitkomen. Vooral de mogelijkheid om pc-games te streamen is vernieuwend aangezien concurrerende HDMI-sticks van Google en Roku daartoe niet in staat zijn. Via een speciale controller lukt het naar alle waarschijnlijkheid om het apparaat te bedienen. Meer details zijn er helaas nog niet bekend, al ligt het in de verwachting dat ook audioliefhebbers met de Amazon-stick uit de voeten kunnen via een speciale downloadservice.

Gerelateerde berichten

new_year_holidays_2014

Fijne feestdagen!

Via deze weg wil Alpha Audio al zijn lezers geweldige feestdagen wensen. Alpha Audio heeft weer een fantastisch jaar achter de rug. Een jaar vol prachtige tests, interessante gesprekken met lezers, fabrikanten en een jaar vol groei. We mogen dus met trots terugkijken op 2013!

1 reactie

Geef een reactie