“Amazon werkt aan HDMI-stick”

Amazon

In navolging van Google en enkele kleine fabrikanten zou Amazon nu ook werken aan een HDMI-stick. Hiermee is het naar verluidt mogelijk om video’s en games naar de televisie te streamen.

Amazon HDMI-stick
Amazon HDMI-stick

Volgens Techcrunch hebben meerdere bronnen bevestigd dat Amazon hard werkt om het nieuwe apparaat op de markt te brengen. Het product zou volgende maand zelfs al uitkomen. Vooral de mogelijkheid om pc-games te streamen is vernieuwend aangezien concurrerende HDMI-sticks van Google en Roku daartoe niet in staat zijn. Via een speciale controller lukt het naar alle waarschijnlijkheid om het apparaat te bedienen. Meer details zijn er helaas nog niet bekend, al ligt het in de verwachting dat ook audioliefhebbers met de Amazon-stick uit de voeten kunnen via een speciale downloadservice.

1 reactie

  1. Amazon ligt Google wel lekker dwars. Maar denk dat vooral de wat minder bekende fabrikanten enorme hinder zullen ondervinden van zowel Amazon als Google.

Geef een antwoord