web analytics

Akiko Audio gaat WBT Nextgen-connectoren verkopen

WBT Nextgen WBT-0610 Cu (1)

De Maastrichtse winkel Akiko Audio heeft WBT Nextgen-connectoren aan zijn assortiment toegevoegd. Volgens de speciaalzaak zorgen deze perfecte verbindingen van Duitse makelij voor een hoorbaar verschil.

 

WBT Nextgen WBT-0610 Cu
WBT Nextgen WBT-0610 Cu

Akiko Audio gebruikt de WBT-connectoren al enige tijd voor hun luisterruimten. Vanaf heden zijn alle producten van het Duitse merk binnen het segment bij de winkel verkrijgbaar. Veel fabrikanten van audiomerken gebruiken in hun topmodellen overigens al onderdelen van WBT, omdat de kwaliteit van het materiaal en het het ontwerp aan de hoogste eisen zou voldoen. De Duitsers maken hiervoor onder meer gebruik van zuiver metaal en puur koper. Volgens de winkel onderscheiden vooral de Nextgen-modellen zich van wervelstroom en massaproblemen. De prijzen varieren van 26,85 euro t/m 57,75 euro. Wanneer klanten een set van vier stuks bestellen, levert de winkel een Torx-schroevendraaier mee.

Gerelateerde berichten

PS4

PlayStation 4 heeft weinig streamingfuncties

Op vrijdag 29 november verscheen de PlayStation 4 in ons land. Uiteraard haalde Alpha Audio een exemplaar in huis, waarna we uitgebreid de streamingfuncties onder de loep namen. We ontdekten dat de mogelijkheden nogal beperkt zijn, waardoor gebruikers haast alleen maar met het apparaat kunnen gamen.

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie