web analytics

Akiko Audio gaat WBT Nextgen-connectoren verkopen

WBT Nextgen WBT-0610 Cu (1)

De Maastrichtse winkel Akiko Audio heeft WBT Nextgen-connectoren aan zijn assortiment toegevoegd. Volgens de speciaalzaak zorgen deze perfecte verbindingen van Duitse makelij voor een hoorbaar verschil.

 

WBT Nextgen WBT-0610 Cu
WBT Nextgen WBT-0610 Cu

Akiko Audio gebruikt de WBT-connectoren al enige tijd voor hun luisterruimten. Vanaf heden zijn alle producten van het Duitse merk binnen het segment bij de winkel verkrijgbaar. Veel fabrikanten van audiomerken gebruiken in hun topmodellen overigens al onderdelen van WBT, omdat de kwaliteit van het materiaal en het het ontwerp aan de hoogste eisen zou voldoen. De Duitsers maken hiervoor onder meer gebruik van zuiver metaal en puur koper. Volgens de winkel onderscheiden vooral de Nextgen-modellen zich van wervelstroom en massaproblemen. De prijzen varieren van 26,85 euro t/m 57,75 euro. Wanneer klanten een set van vier stuks bestellen, levert de winkel een Torx-schroevendraaier mee.

Gerelateerde berichten

DEQX HDP-5

AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

Geef een reactie