web analytics

Video Ifi iDSD, iCAN en iTube

iFi iDSD

VIDEO – We bekijken vandaag wat producten van iFi. De iCAN, iTube en de iDSD-dac om precies te zijn. Interessante producten met een scherpe prijs. Zo kost de iDSD-dac nog geen 200 euro en de iCAN hoofdtelefoonversterker nog geen 170 euro. 

Bekijk de video over iFi

Specificaties iFi iDSD

Prijs: 189 euro
Interface: USB 3.0 (2.0 compatibe)
Formaten: PCM, DSD, DXD (tot 5,6 / 6,2 MHz en 384 kHz)
Uitgang: cinch en 3,5 mm tulp
Driver: ja, downloadable van website
Accu: ja, tot 10 uur speeltijd

Specificaties iFi iCAN

Prijs; 169 euro
Ingang: cinch en 3,5 mm jack
Uitgang: 5,25-inch jack
Voeding: accu en adapter (9 volt)

Specificaties iFi iTube

Prijs: 299 euro
Ingang: stereo cinch
Uitgang: stereo cinch
Technologie: buis
Voeding: adapter (9 volt)

Gerelateerde berichten

Calyx Femto DAC

Calyx temt jitter met Femto DAC

Met de lancering van de Femto DAC stelt Calyx de nieuwe norm voor jitter. Daarmee wordt de vertrouwde pico namelijk zomaar even met drie nullen aan de kant geschoven. Want bij jitter uitgedrukt in femtoseconden gaat het om een aanduiding in biljardsten van een seconde.

Beats by dr. Dre

Bose klaagt Beats aan

Bose is van mening dat Beats de patenten op de noise-cancelling technologie van Bose heeft gebroken. Om die reden sleept Bose Beats voor de rechter. Dat komt niet zo lekker uit nu Apple bezig is Beats over te nemen. 

Geef een reactie