Video Denon DA-300USB

Denon DA-300USB

VIDEO – We bekijken de gloednieuwe Denon DA-300USB d/a-converter die zowel pcm als dsd (via usb) kan afspelen. Een dac van 399 euro met een viertal ingangen: optisch (2x) coaxiaal en usb. En een tweetal uitgangen: cinch en een hoofdtelefoon. Vandaag alvast een video-blik op de dac! 

Bekijk de Denon DA-300USB video

Specificaties Denon DA-300USB

Model: Denon DA-300USB
Ingangen: 4: coaxiaal, 2 x optisch en usb
Uitgangen: 2 x. Cinch stereo en hoofdtelefoon
Formaten: PCM tot 24 bit / 192 kHz
DAC: Denon AL32 Processing: 32 bit / 192 kHz.
Driver nodig: ja.
Prijs: ?399

 

Gerelateerde berichten

AKG K550

AKG is met een nieuwe – volgens AKG – innovatieve hoofdtelefoon gekomen. De K550 biedt een ongestoorde luisterervaring door het gesloten ontwerp, maar biedt wel weer open geluid. Wij zijn erg benieuwd naar deze hoofdtelefoon in het hoge middensegment. Feit is: hij ziet er geweldig uit!

Furutech GT40

USB-dacs zijn een populair segment aan het worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de integratie van de pc / laptop in het huishouden en de hifi-set. Het lijkt wel of elk gerenomeerd merk een graantje probeert mee te pikken. Furutech kennen we vooral van energie-gerelateerde producten. Maar dat weerhoudt de Japanners er niet […]

Geef een reactie