Tune Inn organiseert Focal & Micromega luistershow

De Alkmaarse winkel Tune Inn houdt op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart een luistershow. In het middelpunt staat apparatuur van de Franse merken Focal en Micromega.

Focal-Micromega-ShowWelke apparatuur Tune Inn laat horen, heeft de hifi-specialist nog niet bekendgemaakt. De afbeelding op de website suggereert in ieder geval dat de Focal Electra 1028 BE en 1038 BE van de partij zullen zijn. Deze drie- en vierweg vloerstaanders zijn specifiek gericht op de consumentenmarkt. Verder kunt u apparatuur van Micromega verwachten.

Tune Inn houdt op twee dagen een luistersessie, namelijk op:

  • Vrijdag 21 maart van 19:00 ? 21:00 uur
  • Zaterdag 22 maart van 10:00 ? 17:00 uur

Geïnteresseerden melden zich via een online formulier aan voor de show. Tune Inn is gelegen aan de Laat 29a in de binnenstad van Alkmaar.

Gerelateerde berichten

Cornered

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen […]

Geef een reactie