web analytics

Originele Naim Audio NAIT-versterkers gezocht!

Nait1

Omdat de geïntegreerde versterkers van Naim Audio dertig jaar bestaan, bereiden Latham Audio en Beter Beeld en Geluid een evenement voor. Hiervoor zijn de organisatoren op zoek naar een originele NAIT 1- of NAIT 2-versterker.

RS1480_nait5si_2-scrOnlangs hebben de geïntegreerde NAIT-versterkers van Naim Audio hun dertigste levensjaar bereikt. Om dit heugelijke feit te vieren, is de NAIT-versterkerlijn flink op de schop gegaan. Lathan Audio en Beter Beeld en Geluid houden op korte termijn een avondshow om de nieuwste producten te demonstreren, namelijk de Nait 5si, Nait XS2 en SuperNait 2.

Daarnaast willen de organisatoren terugblikken op het verleden. Daar is uw hulp voor nodig! De initiatiefnemers proberen voor het evenement namelijk een originele NAIT 1- en/of NAIT 2- te bemachtigen. Bezoekers krijgen op die manier een goed beeld van welke ontwikkeling Naim Audio in de afgelopen drie decennia heeft doorgemaakt. Mocht u bereid zijn om uw NAIT 1 of NAIT 2 nait2een avond beschikbaar te stellen, dan kunt u de organisatoren bereiken op het mailadres [email protected] De organisatoren passen uiteraard goed op uw kostbare apparatuur. Als dank ontvangt u een Naim cadeau-pakket en een technische controle van uw NAIT-versterker.

Gerelateerde berichten

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Kerkmuziekregisseur Helmut Hoeft en Teufels elektronica-ontwikkelaar Christoph Klug ontmoetten elkaar in de zomer van 2017 en al snel kwam het het zwakke basbereik van het imposante orgel in de beroemde Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche in Berlijn ter sprake. Teufel heeft iets tegen slecht geluid en schonk bij wijze van burenhulp daarom acht subwoofers aan deze historische kerk.

Geef een reactie