LINDY zet HF-110 koptelefoon in de markt

LINDY HF-110 (2)

Met de HF-110 heeft de Britse fabrikant LINDY een budgetvriendelijke koptelefoon geïntroduceerd. Het betreft een zogeheten open-back exemplaar, dus gebruikers houden tijdens luistersessies contact met hun omgeving.

LINDY HF-110 (2)De speciale oorstukken van de HF-110 zorgen er volgens de makers voor dat er geen geluidsgolven weerkaatsen in de hoofdtelefoon. Naar eigen zeggen zorgt dat voor een natuurlijker geluid. Als materiaal voor de oorkussens heeft LINDY zacht leer gebruikt, wat zou zorgen voor een hoger draagcomfort. In het luisterapparaat zijn twee drivers verwerkt van 4,2 centimeter. Beide drivers zijn voorzien van neodymium magneten. LINDY levert een kabel van drie meter, verwijderbare 24k connectors, extra oorkussens en een draagtasje mee. Verder zit er op deze hoofdtelefoon twee jaar garantie. De vraagprijs op de website van de fabrikant bedraagt 84,96 pond.

Gerelateerde berichten

Grimm

Rhapsody demonstreert Naim- en Aurender-streamers

Onder de noemer ‘Rhapsody Goes Digital’ organiseert de Hilversumse winkel een workshop rondom het onderwerp digitale muziek. Streamers en muziekservers van Naim en Aurender staan op zaterdag 1 maart centraal. Voor de luistersessies doen de organisatoren een beroep op digitale luidsprekers van Grimm.

Geef een reactie