web analytics

Jan Douwe Kroeske gastheer tijdens FWD*HiFi-Dagen

Aankomend weekend vinden op 22 en 23 februari de eerste editie van de FWD*HiFi-Dagen plaats in Radio Kootwijk. Muziekkenner Jan Douwe Kroeske zal als gastheer fungeren. Bezoekers kunnen het hele weekend genieten van lezingen, demo’s en workshops.

Jan Douwe Kroeske (2)HiFi.nl en FWD Magazine werken sinds kort samen. De website en het tijdschrift organiseren gezamenlijk de FWD*HiFi-Dagen in Radio Kootwijk. Jan Douwe Kroeske treedt op als ambassadeur en gastheer. Audiokenners geven dit weekend diverse demonstraties. Onder meer Ken Ishiwate (Marantz) en Marlein Parlevliet (Record Store Day) zijn van de partij. Verder kunnen bezoekers onder leiding van Jan Didden een zelfbouw-cursus voor luidsprekers volgen. Overigens betaalt u voor deelname aan deze cursus 375 euro. Het volledige programma voor beide dagen leest u hier. Naast het programma stellen dealers en importeurs volgens de organisators mooie aanbiedingen beschikbaar.

Radio Kootwijk is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het voormalig radiotelegrafisch zendstation is gelegen aan de Radioweg 1 te Apeldoorn. Voor een toegangskaartje betaalt u 12,50 euro.

Gerelateerde berichten

Weiss komt met Medus dac

We zien niet vaak nieuwe producten uit de stal van het Zwitserse Weiss. Laat staan een nieuw high-end model. Er waren al langer geruchten rondom de Weiss Medus dac. Maar we hebben nu via de nieuwsbrief van Weiss wat info gekregen. Net als een brochure. De Medus doet het volgens Daniel Weiss allemaal. De prijs: […]

Cees Bergman

Cees Bergman overleden (65)

We verwachten eerlijk gezegd niet dat de kop van dit artikel tot massaal rouwbeklag zal leiden. Cees Bergman was namelijk het voorbeeld van een musicus, producent en bandleider die onder eigen naam alleen bekend is bij de in crowd. Bergman was in de jaren zeventig oprichter en voorman van Catapult, wat we nu een “Glamrock […]

Geef een reactie