web analytics

Jan Douwe Kroeske gastheer tijdens FWD*HiFi-Dagen

Aankomend weekend vinden op 22 en 23 februari de eerste editie van de FWD*HiFi-Dagen plaats in Radio Kootwijk. Muziekkenner Jan Douwe Kroeske zal als gastheer fungeren. Bezoekers kunnen het hele weekend genieten van lezingen, demo’s en workshops.

Jan Douwe Kroeske (2)HiFi.nl en FWD Magazine werken sinds kort samen. De website en het tijdschrift organiseren gezamenlijk de FWD*HiFi-Dagen in Radio Kootwijk. Jan Douwe Kroeske treedt op als ambassadeur en gastheer. Audiokenners geven dit weekend diverse demonstraties. Onder meer Ken Ishiwate (Marantz) en Marlein Parlevliet (Record Store Day) zijn van de partij. Verder kunnen bezoekers onder leiding van Jan Didden een zelfbouw-cursus voor luidsprekers volgen. Overigens betaalt u voor deelname aan deze cursus 375 euro. Het volledige programma voor beide dagen leest u hier. Naast het programma stellen dealers en importeurs volgens de organisators mooie aanbiedingen beschikbaar.

Radio Kootwijk is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het voormalig radiotelegrafisch zendstation is gelegen aan de Radioweg 1 te Apeldoorn. Voor een toegangskaartje betaalt u 12,50 euro.

Gerelateerde berichten

Europa

Downloaden vanaf nu verboden in Nederland

Hoewel de regering de afgelopen jaren tevergeefs verschillende pogingen heeft gedaan om een downloadverbod in te voeren, is het nu dan eindelijk toch zover. Het Europese Hof bepaalde vanmorgen dat de Nederlandse overheid downloaden uit illegale bron moet verbieden. Het Ministerie van Justitie geeft aan dat het downloadverbod direct van kracht is.

Geef een reactie