HOBO hifi Purmerend ook op koopzondag open

HOBO hifi Purmerend (2)

Tot dusver was de vestiging van HOBO hifi in Purmerend nooit op koopzondagen geopend. Met ingang van 2014 komt daar verandering in, want dit jaar is de winkel negen extra dagen open.
HOBO hifi PurmerendAlleen in de maanden juli en augustus doet HOBO hifi Purmerend het rustiger aan, want dan doet de winkel niet mee aan de koopzondagen. Logisch, want in de zomer trekken hifi-winkels traditiegetrouw minder bezoekers. In de overige maanden is de speciaalzaak iedere laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur open. De eerste koopzondag viel afgelopen week op 23 februari. De overige koopzondagen dat u HOBO hifi in Purmerend kunt bezoeken, vallen op:

  • 23 februari
  • 30 maart
  • 27 april
  • 25 mei
  • 29 juni
  • 28 september
  • 26 oktober
  • 30 november
  • 28 december

HOBO hifi Purmerend is gelegen aan de Gedempte Singelgracht 2a. Voorheen was de bekende hifi-winkel Van Ingen ruim dertig jaar in het pand gehuisvest.

Gerelateerde berichten

Beats-Apple

CEO Beats Audio gaat iTunes Radio leiden

Het is een gekke wereld. Apple dat Beats overneemt. Nog bijzonder weinig mensen zien het verdienmodel. Apple heeft echter 3,2 miljard dollar betaald voor het bedrijf dat de hoofdtelefoonmarkt een significante boost heeft gegeven. Het laatste nieuws: Ian Rogers – de CEO van Beats – gaat iTunes Radio leiden. 

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Geef een reactie