Grote audioshow in AFAS-stadion

AZ stadion

Aankomend weekend houdt Studio Alkmaar een grote audioshow in het AFAS-stadion (voetbalclub AZ). Op deze zesde editie zijn tientallen audiomerken, importeurs en dealers aanwezig om bezoekers op de hoogte te brengen van de nieuwste hifi-producten.

Demo Musical Reality met CreaktivOp de beurs zijn allerlei hoogwaardige audiosets opgebouwd, zodat bezoekers kunnen genieten van de muzikale klanken. Verschillende importeurs zijn aanwezig om geïnteresseerden informatie te geven over de tentoongestelde apparatuur. Dit jaar zijn er verschillende merken voor de eerste keer van de partij, zoals McIntosh, Klipsch, Sonus Faber en Audio Research. Verder geven gevestigde namen als Kemp Elektroniks, Monitor Audio, Pioneer en Sennheiser acte de presence.

Olympische Spelen

Wees overigens niet bang dat u tijdens een bezoekje de Nederlandse verrichtingen op de Olympische Winterspelen misloopt. Op een groot scherm in de foyer kunt u precies zien hoe Sven Kramer en Ireen Wüst in Sotsji presteren. De audioshow wordt op de 2e en 3e etage gehouden in het stadion van AZ. Op deze webpagina bekijkt u alvast een plattegrond. Zodra u via de A9 Alkmaar bereikt, ziet u het stadion vanzelf liggen. Er is voldoende parkeergelegenheid en toegang is gratis. De beurs is op 8 en 9 februari van 10.00 tot 18.00 open.

Gerelateerde berichten

Kensington

Eerste namen Noorderslag bekend

Eurosonic Noorderslag kondigt de eerste namen aan voor de 28ste editie van het festival. Uit Nederland werden de bands Kensington en Mister and Mississippi geselecteerd. Verder staan onder meer The Strypes uit Ierland en Coely en Vismets, beide uit België, op het programma.

Marantz PM6005

Marantz introduceert PM6005 en CD6005

Marantz brengt al sinds jaar en dag de ware emoties van musici over door hun muziek zo getrouw mogelijk weer te geven, net zoals ze deze oorspronkelijk hebben gespeeld. Om die traditie voort te zetten werkt Marantz continu aan zijn stereocollectie. Nu is het tijd voor de nieuwe geïntegreerde versterker met digitale ingangen PM6005 en […]

Geef een reactie