web analytics

Geneva Sound Systems lanceert enorme soundbar

Geneva Model XXL (3)

Wanneer u een all-in-one geluidssysteem zoekt dat tevens als meubel dient voor uw televisie, dan bent u bij de Geneva Sound Systems Model XXL aan het juiste adres. Dit apparaat doet namelijk dienst als gigantische soundbar.

Geneva Model XXL (1)De Model XXL ondersteunt televisies met een diagonaal tot en met 65 inch. In de kast zijn zeven luidsprekers en evenzoveel klasse D versterkers aanwezig. Het totale uitgangsvermogen bedraagt 589 watt. Verder is er voor de lage tonen ook een subwoofer geïntegreerd. Aan de achterzijde zijn er diverse aansluitingen gehuisvest om geluidsbronnen aan te sluiten, namelijk twee analoge ingangen, tweemaal S/PDIF (coaxiaal en optisch) en drie HDMI-ingangen.

Streamen

Prettig is dat de Model XXL ook geschikt is om mobiele apparaten aan te spreken. Het geluidssysteem ondersteunt namelijk bluetooth, wifi en ethernet. Via DLNA, UPnP en AirPlay is het een fluitje van een cent om uw favoriete muziek vanaf een pc, notebook, tablet of smartphone te streamen. Verder zorgt DAB/DAB+ dat de Model XXL radiozenders in goede kwaliteit ontvangt. Overigens betreft het hier een zwaargewicht, want het geluidssysteem weegt zo’n vijftig kilogram. Het apparaat is in drie kleuren verkrijgbaar (wit, zwart en rood) en heeft een adviesprijs van 2.499 pond.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Geef een reactie