Bowers & Wilkins Roadshow strijkt neer bij Overgaauw

in Nieuws (2.045) |


bowers en wilkins demonstratie show

Vanwege het heugelijke feit dat Overgaauw uit Leiden vijftig jaar bestaat, komt Bowers & Wilkins langs om hun nieuwste producten te showen. De demonstratie vindt aankomend weekend op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart plaats.

bowers en wilkins demonstratie showDe nieuwe 600 serie staat in het middelpunt van deze hifi-show. In de winkel staan allerlei hifi-sets opgesteld die het geluid van verschillende Bowers & Wilkins-speakers nauwkeurig weergeven. Naast de 600 serie is ook de 800 Serie Daimond van de partij. Zo kunnen bezoekers onder meer luisteren naar de 805 Maserati Edition en de Panorama 2 soundbar. Verder staan er diverse multifunctionele luidsprekers opgesteld, zoals de Zeppelin Air en andere slimme oplossingen op het gebied van streaming. Overigens staan niet uitsluitend producten van Bowers & Wilkins centraal, want ook apparatuur van Rotel en Classé Audio zijn te bewonderen. Via de website van Overgaauw kunnen geïnteresseerden een plekje reserveren.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: