Bowers & Wilkins Roadshow strijkt neer bij Overgaauw

bowers en wilkins demonstratie show

Vanwege het heugelijke feit dat Overgaauw uit Leiden vijftig jaar bestaat, komt Bowers & Wilkins langs om hun nieuwste producten te showen. De demonstratie vindt aankomend weekend op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart plaats.

bowers en wilkins demonstratie showDe nieuwe 600 serie staat in het middelpunt van deze hifi-show. In de winkel staan allerlei hifi-sets opgesteld die het geluid van verschillende Bowers & Wilkins-speakers nauwkeurig weergeven. Naast de 600 serie is ook de 800 Serie Daimond van de partij. Zo kunnen bezoekers onder meer luisteren naar de 805 Maserati Edition en de Panorama 2 soundbar. Verder staan er diverse multifunctionele luidsprekers opgesteld, zoals de Zeppelin Air en andere slimme oplossingen op het gebied van streaming. Overigens staan niet uitsluitend producten van Bowers & Wilkins centraal, want ook apparatuur van Rotel en Classé Audio zijn te bewonderen. Via de website van Overgaauw kunnen geïnteresseerden een plekje reserveren.

Gerelateerde berichten

Magnepan 7

Ben aanwezig bij de introductie van de Magnepan .7!

Wilt u bij de eerste speeluren van de gloednieuwe Magnepan .7 zijn? Dat kan, want Alpha Audio mag een select groepje lezers uitnodiging voor de introductie bij DaCapo. De enige dealer in Nederland die deze .7 heeft staan. En als bonus is ook Rick Paap aanwezig. Kortom: inschrijven! 

Geef een reactie