Wilson Audio kondigt Sasha W/P Series 2 aan

Sasha WP Series 2 (2)

Wilson Audio introduceert binnenkort zijn opvolger voor de Sasha W/P. Veel details zijn er voor de Series 2 nog niet bekendgemaakt, al is wel duidelijk dat de makers een tweeter van de Alexandria XLF hebben overgenomen.

Sasha W/P Series 2Het bedrijf uit de Amerikaanse staat Utah heeft voor de Sasha W/P Series 2 een nieuwe klankkast ontwikkeld, waardoor de trillingen met dertig procent zouden verminderen. Verder is er nu een aparte tweeter aanwezig voor de midrange tonen. Naar verwachting is de Sasha W/P Series 2 vanaf februari in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor een prijskaartje van 29.900 dollar. Het is nog niet duidelijk wanneer de luisspreker in Europa verkrijgbaar is. Afgelopen november publiceerde Wilson Audio op YouTube alvast een teaser.

Gerelateerde berichten

Alpha-feest

Alpha Audio PrijzenFest

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een […]

Geef een reactie