web analytics

Wilson Audio kondigt Sasha W/P Series 2 aan

Sasha WP Series 2 (2)

Wilson Audio introduceert binnenkort zijn opvolger voor de Sasha W/P. Veel details zijn er voor de Series 2 nog niet bekendgemaakt, al is wel duidelijk dat de makers een tweeter van de Alexandria XLF hebben overgenomen.

Sasha W/P Series 2Het bedrijf uit de Amerikaanse staat Utah heeft voor de Sasha W/P Series 2 een nieuwe klankkast ontwikkeld, waardoor de trillingen met dertig procent zouden verminderen. Verder is er nu een aparte tweeter aanwezig voor de midrange tonen. Naar verwachting is de Sasha W/P Series 2 vanaf februari in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor een prijskaartje van 29.900 dollar. Het is nog niet duidelijk wanneer de luisspreker in Europa verkrijgbaar is. Afgelopen november publiceerde Wilson Audio op YouTube alvast een teaser.

Gerelateerde berichten

Spotify

Spotify niet naar Rusland

Spotify was lange tijd voornemens om zijn muziekdienst uit te rollen in Rusland, maar daar ziet het bedrijf nu vanaf. De politieke ontwikkelingen, zwakke roebel en strenge regelgeving zijn de redenen voor de omwenteling.

Linn lanceert nieuwe Klimax

NIEUWS – Linn gaat zeer binnenkort de nieuwe streaming client lanceren: de Linn Klimax DS. We kennen dit apparaat natuurlijk al – hij is vier jaar oud – maar volgens Linn kan de opvolger van deze trendsetter op streaminggebied wederom de standaard zetten voor high-end streaming.

Geef een reactie